A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньопетровецький ліцей № 1
Петровецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Шановні учасники ЗНО 2022

Дата: 26.01.2022 23:04
Кількість переглядів: 173

              Уже з 1 лютого розпочинається реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання 2022 року. Будьте в темі, адже сучасна молода людина в інформаційному полі повинна почувати себе впевнено!

  • Наказом Міністерства освіти і науки України від 5 травня 2021 року №498 урегулювано проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року. Відповідно до наказу кожен зареєстрований учасник має право за рахунок коштів державного бюджету пройти тести  щонайбільше з п’яти навчальних предметів. Учасник також має змогу скласти тести з більшої кількості предметів за кошти фізичних і юридичних осіб.

 

  • Ознайомтеся із характеристиками сертифікаційних робіт, критеріями оцінювання завдань відкритої форми та схемами нарахування балів за виконання завдань сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання.   У характеристиці сертифікаційної роботи з певного навчального предмета зазначено структуру тесту, кількість та типи завдань, наведено схему нарахування тестових балів і кількість балів, які можна отримати, правильно виконавши всі завдання тесту. Також зазначено час, відведений на його виконання. 
  • Особа, яка має бажання вступати до закладу вищої освіти, самостійно визначає, результати яких тестів їй потрібні для вступу на ту чи ту спеціальність. Перелік таких предметів визначено Умовами прийому на навчання до закладів вищої освіти України у 2022 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора