A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньопетровецький ліцей № 1
Петровецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

День захисника та захисниць України

Дата: 12.10.2021 12:13
Кількість переглядів: 47

14 жовтня українці святкуватимуть одразу три свята, які дуже взаємопов’язані між собою: перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника та захисниць України.

В переддень святкування у нашому ліцеї відбулось ряд заходів, пов'язаних з цими подіями. Особливими були заходи до Дня захисника України, так як цей день став не просто державним святом, а всенародним, бо захищають нині незалежність та суверенітет України військові і добровольці, госпітальєри і волонтери, дорослі і діти – всі ті, хто в різний спосіб наближають перемогу на Сході України.

Учні, хоч і заочно, але з усією щирістю дитячої душі бажали захисникам України сил і здоров’я, щастя і благополуччя, мужності і стійкості. А ще з великою надією висловлювали переконання, що Мир – це Добро, а Добро завжди перемагає!

Учні 10 класів брали участь у конкурсі «Де логіка» , присвячений Дню козацтву.

Керівник гуртка «Захисту України» Пожога В.К. провів конкурс на тему: «Неповне розбирання та збирання автомата Калашникова», а також «Влучний стрілець». Переможці були нагороджені грамотами.

Також були зачитані різні вірші та привітання для наших захисників, пролунали пісні присвячені Дню захисників та захисниць України.

А наші маленькі козачата виконали танок присвяченний нашим захисникам під керівництвом Кедик Л.В.

Усі присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу та навчитися пишатися тим, що ми – українці!

#ЗДнемЗахисниківТаЗахисницьУкраїни

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора