A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньопетровецький ліцей № 1
Петровецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 19.11.2021 17:24
Кількість переглядів: 54

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах . А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених правил дорожнього руху.

З метою підвищення безпеки учнів у нашому ліцеї з 15 по 19 листопада 2021 року був проведений тиждень безпеки дорожнього руху.

Основною метою проведення тижня безпеки є формування навичок безпечної поведінки на дорогах, адаптації учнів до транспортного середовища. Була розроблена система профілактики дорожньо-транспортного травматизму та вивчення правил дорожнього руху, які розглядаються як складова частина виховання загальної культури учня.

Рішення задач тижня безпеки здійснювалось через такі форми роботи: спеціально організовані ігрові заняття пізнавального циклу, зустрічі, бесіди, спостереження за рухом транспорту, розгляд ілюстрацій, складання малюнків на задану тематику, написання творів, тестування.

Робота педагогів допоможе дітям убезпечити себе в реальному житті на дорозі та принесе свої результати, що допоможе істотно знизити кількість ДТП за участю дітей. У майбутньому ці діти стануть відповідальними водіями і уважними пішоходами, а це означає – рух на наших дорогах буде безпечним і комфортним.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора