A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньопетровецький ліцей № 1
Петровецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Новини

Дата: від до Скинути

З днем фізичної культури та спорту України!

Фізична активність є нашою природною потребою, необхідною для гарного самопочуття та загального благополуччя. Масовому залученню громадян до регулярних занять фізкультурою та спортом надають увагу в усіх країнах, адже це зміцнює здоров’я нації, посилює віру людей у власні сили, а також формує звички цивілізованого суспільства — дисципліну, чесну конкуренцію, почуття співпричетності. Реалізації цієї мети сприяє День фізичної культури і спорту України, який щороку відзначається в другу суботу вересня.

22:04 09.09.2023

Festivalul Național Concurs “ Regina Sânzienelor” din Vicovu de Sus

Elevii liceului N1 din Pătrăuții de Jos, fetele din ansamblul popular de dansuri “ Mugurel” împreună cu profesoara Elena Burla astăzi au participat la Festivalul Național Concurs “ Regina Sânzienelor” din Vicovu de Sus, unde au prezentat compoziția " Iia veșniciei " de autorul Dorin Misichevici. La acest concurs,au obținut locul -2-concurând cu zeci de colective artistice.!!!

11:25 25.06.2023

Співпраця з рятувальниками 12 державної пожежно-рятувальної частини 3 ДРРЗ

16.05.2023р наш ліцей відвідали працівники ДСНС. Рятувальники поспілкувалися з учнями про те, як діяти у різних надзвичайних ситуаціях, навчили основних правил безпеки при пожежі, виявленні вибухонебезпечних предметів та сигналі повітряної тривоги. Щоб детальніше ознайомити дітей із роботою пожежно-рятувальних підрозділів, рятувальники продемонстрували пожежний та аварійно-рятувальний автомобілі, оснащення та розповіли про їх призначення.

19:56 16.05.2023

Конкурс "Чисті роси" 2023

Учні нашого ліцею долучились до всеукраїнського конкурсу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» у номінації «Художнє виконавство»

14:35 10.05.2023

Атестація 2023р.

   «Найдосвідченіший педагог ніколи не повинен спинятися на досягнутому, бо якщо немає руху вперед, то неминуче починається відставання» .В. Сухомлинський.

21:25 16.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора