A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньопетровецький ліцей № 1
Петровецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Правила поводження з вибухонебезпечними предметами

Рекомендації щодо правил поводження з вибухонебезпечними предметами, а також правил безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях та в умовах воєнного стануРекомендації щодо правил поводження з вибухонебезпечними предметами, а також правил безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях та в умовах воєнного стану Бережіть своє життя! Бережіть життя своїх близьких! Бережіть життя своїх дітей!

11:18 04.05.2022

Загальноукраїнська хвилина мовчання

Відсьогодні щодня о 9:00 ми приєднуємося разом з усіма українцями світу до загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф. Ми вшановуємо світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

14:10 17.03.2022

"Всеукраїнський урок з медіаграмотності"

               Відповідно до листа Міністерства освіти і науки від 15.02.2022 № 1/2530- 22 щодо проведення уроку з медіаграмотності та з метою формування навичок медіаграмотності,  наші вчителі ознайомили учнів нашого ліцею  з цінністю високоякісної інформації в контексті шкільної освіти. 

16:01 18.02.2022

Святий Миколай прийшов привітати діток

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити діток за їх добрі вчинки. Так і трапилось в Нижньопетровецькому ліцеї №1.

10:59 21.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора